Skip to main content

Tendències en ciberseguretat amb intel·ligència artificial

2 de juliol de 2024
a les 10:00 h.

TALLER PRESENCIAL GRATUÏT

TENDÈNCIES EN CIBERSEGURETAT AMB INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL 

APROFITA EL KIT DIGITAL I PROTEGEIX LA TEVA EMPRESA D’ATACS DE MALWARE

2 de juliol de 2024

De 10:00 a 12:00 h

PRESENCIAL

En aquesta ponència descobriràs com la integració de la Intel·ligència Artificial (IA) està redefinint la Ciberseguretat i com les últimes tecnologies poden protegir i transformar la teva organització.

Aprendràs tècniques avançades per a la identificació automàtica de malware i atacs sofisticats utilitzant algorismes d’aprenentatge automàtic i entendràs com la integració d’aquestes solucions d’IA no només reforçaran la seguretat de la teva empresa, sinó que també et mantindran un pas per davant dels ciberdelinqüents, anticipant-se i neutralitzant les amenaces abans que causin danys.

A través d’exemples pràctics i casos reals, veuràs com tecnologies com la IA poden aplicar-se de manera efectiva a les operacions diàries, millorant significativament els protocols de seguretat.

En acabar, tindràs l’oportunitat de connectar amb altres professionals del sector, intercanviar idees i establir valioses connexions.

Continguts:

  • Introducció a l’IA en Ciberseguretat: Visió general de com l’IA està transformant la seguretat digital.
  • Detecció i Prevenció d’Amenaces amb IA: Tècniques avançades per a la identificació automàtica de malware i atacs sofisticats utilitzant algorismes d’aprenentatge automàtic.
  • Anàlisi de Vulnerabilitats i Resposta Automatitzada: Exploració de com l’IA pot facilitar la detecció de vulnerabilitats i implementar respostes en temps real.
  • Casos d’Èxit i Aplicacions Pràctiques: Discussió de casos reals on l’IA ha millorat significativament els protocols de seguretat.

No et perdis aquesta oportunitat única per aprofundir en les últimes tendències de la tecnologia en Intel·ligència Artificial aplicada a la ciberseguretat.

Ponent:

 Martin Longobucco, Co-Founder at CD4IoT. Director of La Salle Program of Artificial Intelligence in Businesses, AI, IoT and Big Data Expert. University Teacher. AI & Metaverse evangelist.

Amb una àmplia experiència en planificació empresarial, comerç electrònic, emprenedoria i estratègia empresarial, Martin té una trajectòria provada que serà fonamental per comprendre els secrets de l’èxit en la indústria. La seva experiència serà valuosa per explorar aspectes clau en la direcció estratègica dels negocis.

Assegura’t de reservar la teva plaça i uneix-te a nosaltres per descobrir com protegir el teu futur digital amb les eines més avançades disponibles avui dia.

Close Menu