Skip to main content

29 DE NOVEMBRE

DE 9:00 a 13:30H.

MODALITAT

Presencial

UBICACIÓ

Auditori de la Cambra de Comerç de Terrassa
Inscriu-t'hi

Intel·ligència empresarial al teu abast

Presentem el Digital SUMMIT’23: Jornades Business Intelligence 360, l’esdeveniment pensat per a tots aquells que vulguin gaudir d’una visió global sobre l’evolució de les empreses i la seva adaptació a entorns canviants.

Aquesta jornada és una gran oportunitat per a poder donar a conèixer els aspectes que defineixen el món empresarial actual i el del futur. L’aspecte principal són les tendències punteres al món dels negocis, posant el focus en la magnitud i evolució del Business Intelligence i quin paper juga la Intel·ligència Artificial com a eina empresarial.

L’esdeveniment té l’objectiu principal de transmetre una visió global i informativa sobre l’evolució de les empreses i la seva adaptació a l’entorn canviant.

Participants

Ramon Talamàs Jofresa
President de la Cambra de Comerç de  Terrassa

 

Presentació del Digital SUMMIT’23. Jornada Business Intelligence 360

 

 

Mariola Dinarès
Periodista, divulgadora i comunicadora

 

Presentadora i conductora de l’acte

 

Per al Digital SUMMIT’23 hem aconseguit reunir a tres ponents experts en els seus àmbits que aprofundiran en els temes que ens interessen:

Andrés Torregrosa Mejías
CEO de Datision i vocal de Digitalització de la Cambra de Comerç de Terrassa

Amb un MBA i una àmplia experiència en transformació digital en empreses de diverses mides, Andrés és el CEO de Datision i vocal de Digitalització de la Cambra de Comerç de  Terrassa. Amb més de 20 anys liderant la implementació de la Intel·ligència Artificial en processos productius, la seva participació serà crucial per entendre com la tecnologia impacta en els negocis.

Importància i evolució del Business Intelligence en la transformació digital.
Parlarà sobre la importància d’aplicar processos intel·ligents en el marc de transformació digital de les empreses. Es tractarà l’evolució de l’àmbit i la seva adaptació a les variacions del mercat.

Ignasi Barri Vilardell
Head of Business Development at GFT

Amb més d’una dècada d’experiència en consultoria de tecnologies de la informació i liderant la creació d’unitats de negoci, Ignasi ha impulsat la transformació digital a escala global en el sector financer. El seu enfocament en la innovació, la intel·ligència artificial i les estratègies de banca exponencial el converteixen en un recurs preuat. La seva capacitat per integrar tecnologia, disseny i innovació serà fonamental per comprendre l’impacte de la tecnologia en els negocis.

IAra què?
Repassarem els tipus de Intel·ligència Artificial amb les que es poden treballar propostes de valor enfocades a diferents sectors i casos d’ús.

Martín Longobucco
Co-Founder at CD4IoT. Director of La Salle Program of Artificial Intelligence in Businesses, AI, IoT and Big Data Expert. University Teacher. AI & Metaverse evangelist.

Amb una àmplia experiència en planificació empresarial, comerç electrònic, emprenedoria i estratègia empresarial, Martin té una trajectòria provada que serà fonamental per comprendre els secrets de l’èxit en la indústria. La seva experiència serà valuosa per explorar aspectes clau en la direcció estratègica dels negocis.

 

Vine al Digital SUMMIT’23!

A continuació et presentem l’agenda que hem preparat per a la jornada presencial Business Intelligence 360 :

  • 09:00 h – 09:30 h Registre i Acreditació d’Assistents.
  • 09:30 h – 09:45 h Obertura de l’esdeveniment. Discurs d’obertura per part del President de la Cambra de Terrassa.
  • 09:45 h – 10:00 h Introducció al Kit Digital i el Business Intelligence.
  • 10:00 h – 10:40 h Sessió Inaugural: Importància i evolució del Business Intelligence en la transformació digital amb el reconegut CEO de Datision, Andrés Torregrosa.
  • 10:40 h – 11:00 h Coffee break i Networking. Un moment per establir connexions i intercanviar idees.
  • 11:00 h – 11:20 h Sessió audiovisual. Presentació audiovisual sobre el potencial de les dades empresarials i com les PIMES poden aprofitar el Kit Digital per implementar solucions intel·ligents.
  • 11:20 h – 12:00 h IAra què? Business Intelligence, AI & AI Generative amb Ignasi Barri, Head of Business Development at GFT.
  • 12:00 h – 12:30 h La IA i els nous models de negoci
  • 12:40 h – 13:00 h Panell d’Experts i Debat. Debat entre els ponents on es discutirà sobre l’estat actual del Business Intelligence, i com fer front als reptes amb el Kit Digital. Hi haurà una secció de preguntes i respostes del públic.
  • 13:00 h – 13:15 h Tancament i Agraïments
Inscriu-t'hi

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu