Skip to main content

Quadres de comandament (Dashboards)

24 d'octubre de 2023
De 10:00 a 12:00 hores.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Quadres de comandament (Dashboards)

En aquesta ponència fascinant, et presentarem el món de la creació de quadres de comandaments amb Google Looker Studio, la eina definitiva que canviarà la manera com veus les dades i impulsarà el teu èxit empresarial.

Dia: 24 d’octubre de 2023
Horari: de 10:00 a 12:00 hores.
Modalitat: Online

Continguts:

• Introducció a les Mètriques i KPIs.
• Conceptes Clau per a la Visualització de Dades. Desxifrarem els secrets de com visualitzar les dades d’una manera efectiva i impactant.
• Introducció a Looker Studio. Descobriràs la potent eina de Looker Studio i com pots utilitzar-la per transformar dades en insights poderosos.
• Fonts i Connectors de Dades en Looker Studio. Aprendràs a connectar les teves fonts de dades i aprofita-les al màxim.
• Visualitzacions amb Looker Studio. Exploraràs les diverses maneres en què pots visualitzar les teves dades i crear quadres de comandaments impactants.
• Casos Pràctics amb Looker Studio. Veuràs com tots aquests conceptes es posen en pràctica a través d’exemples concrets que et mostrarà com millorar el rendiment del teu negoci.
• Preguntes i Respostes: Finalment, tindràs l’oportunitat de plantejar les teves preguntes i obtenir respostes directes dels nostres experts.

Ponent: 

Iván de León – Consultor i professor d’analítica digital amb experiència en projectes d’analítica web/app i intel·ligència de negoci (BI) en empreses de diverses grandàries, algunes de l’IBEX 35, relacionades al sector del eCommerce, energia, farmacèutic, bancari, automotriu i mitjans de comunicació, entre altres

Inscriu-t'hi
Logos programa Acelera Pyme

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu