Skip to main content

Potencia els teus resultats en la gestió de clients amb intel·ligència artificial

Dia: 21 de setembre de 2023
Hora: de 10:00 a 12:00 hores.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Potencia els teus resultats en la gestió de clients amb intel·ligència artificial

En aquesta ponència, realitzarem un viatge emocionant cap a l’eficiència i la rendibilitat empresarial com mai abans havíeu imaginat. Prepareu-vos per embarcar en un emocionant recorregut per l’estratègia comercial i de màrqueting, amb un guia molt especial: la Intel·ligència Artificial.

En aquesta aventura, descobrirem les meravelles i possibilitats que la Intel·ligència Artificial pot oferir al món del màrqueting i les vendes. Què passaria si poguéssim predir les tendències del mercat amb una precisió increïble? Com podria aquesta tecnologia revolucionar la forma com connectem amb els nostres clients i com venem els nostres productes o serveis?

A mesura que avancem en aquest emocionant viatge, identificarem oportunitats i casos d’ús pràctics que són accessibles per a empreses de qualsevol mida i sector. No importa si sou una start-up emergent o una empresa consolidada, la Intel·ligència Artificial està aquí per ajudar-vos a assolir els vostres objectius de manera més eficient i efectiva que mai.

Recordeu, aquest no és un futur llunyà. El poder de la Intel·ligència Artificial és una realitat ara mateix. Així que no deixeu que aquesta oportunitat passi de llarg. Uniu-vos a nosaltres en aquest emocionant viatge cap al futur del màrqueting i les vendes, i descobriu que allò que consideràveu futur, en realitat, és el present.

Dia: 21 de setembre de 2023

Hora: de 10:00 a 12:00 hores.

Modalitat: Online

Continguts:

 • La Intel·ligència Artificial a l’Empresa
  – Dades i Tecnologies Relacionades
  – Aplicabilitat a diferents àrees de l’empresa
  – Claus per maximitzar resultats

 

 • Casos d’ús i exemples de la utilització a tots els àmbits empresarials:
  – Anàlisi de dades i automatització de tasques
  – Predicció de comportaments de clients i prospectes
  – Increment del rendiment comercial
  – Anticipació als canvis i tendències del mercat
  – Optimització de les operacions

Ponent:

Aarón Almansa – Tecnòleg, Estratega, Analista de Dades, Agent de Canvi i Dissenyador de Sistemes per al desenvolupament de negoci a les organitzacions.Enginyer en Informàtica amb formació MBA de postgrau.
Professional Proactiu, Pràctic, Orientat a Resultats, Líder d’Equips i Bon Comunicador, amb àmplia trajectòria en el plantejament d’estratègies i solucions d’innovació i transformació digital a empreses de diferents mides i indústries a nivell nacional i internacional.

 Especial focus a:

– Innovació
– Transformació Digital
– Planificació estratègica
– Màrqueting Predictiu
– Optimització Gestió Comercial

Inscriu-t'hi

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu