Skip to main content

Potencia el teu lloc web: Etiquetatge intel·ligent per optimitzar conversions i campanyes

21 DE NOVEMBRE
DE 10:00 a 12:00 HORES
ONLINE

WEBINAR GRATUÏT

LA INFORMACIÓ ÉS PODER!

Aprèn a obtenir dades del teu lloc web

Potencia el teu lloc web: Etiquetatge intel·ligent
Inscriu-t'hiInscriu-t'hi

En un món empresarial en constant evolució, la presència online s’ha convertit en un element fonamental per a l’èxit de qualsevol empresa. Avui en dia, el teu lloc web no és només una targeta de presentació digital, sinó una poderosa eina que pot impulsar les teves vendes, augmentar la visibilitat de la teva marca i reforçar la relació amb els teus clients. No obstant això, per aprofitar al màxim el potencial del teu lloc web, necessites comprendre a fons com els usuaris hi interactuen, què els motiva i com pots mesurar i optimitzar aquestes interaccions.

Aquesta ponència és una oportunitat única per submergir-te en el fascinant món de l’etiquetatge intel·ligent. Et mostrarem com implementar el codi de seguiment al teu lloc web per obtenir informació valuosa sobre el comportament dels teus usuaris.

L’etiquetatge intel·ligent et permetrà no només conèixer qui visita el teu lloc, sinó també entendre quines pàgines visita, com interactua amb el teu contingut i, el que és encara més important, com convertir aquestes interaccions en vendes. Aprendràs a mesurar i optimitzar les teves conversions i campanyes de manera efectiva, la qual cosa et proporcionarà una avantatge competitiva significativa en l’actual mercat.

No importa si ets un propietari d’una petita empresa, un emprenedor o un professional del màrqueting digital; aquesta ponència està dissenyada per proporcionar-te les eines i el coneixement necessaris per potenciar la teva presència online. Estem segurs que, un cop descobreixis el poder de l’etiquetatge intel·ligent, no podràs esperar per aplicar aquest coneixement al teu lloc web i estratègies publicitàries.

Continguts

  • Introducció a l’etiquetatge de pàgines i interaccions dels usuaris: En aquesta fascinant primera part de la ponència, obrirem la porta al món de l’etiquetatge web. Descobrirem les bases essencials per etiquetar i seguir les pàgines web, revelant estratègies clau que et permetran entendre i millorar com els usuaris interactuen amb el teu lloc digital.
  • La importància del pla de mesurament: En aquest punt, plantem les bases per a l’èxit. Abordarem la importància crítica de disposar d’un pla de mesura sòlidament definit. Comprendràs com aquesta eina essencial et capacita per obtenir dades rellevants.
  • Casos pràctics amb Google Analytics 4 (GA4): Prepara’t per transformar dades en acció. En aquesta secció, et conduirem a través d’exemples pràctics que demostren com Google Analytics 4 pot revelar insights crucials que enriquiran les teves estratègies digitals.
  • Casos pràctics amb Google Ads: Descobrirem casos pràctics que et guiaran a través de l’ús eficaç de Google Ads, la plataforma líder en publicitat online. Aconseguiràs resultats excepcionals i podràs optimitzar les teves campanyes publicitàries com mai abans.
  • Casos pràctics amb Meta: Explorarem exemples que il·lustren com les eines publicitàries de Meta (abans coneguda com a Facebook) poden ser les teves aliades per promocionar els teus productes i serveis, i arribar a la teva audiència amb un impacte sorprenent.
  • Preguntes i respostes.

Ponent

Iván de León – Consultor i professor d’analítica digital amb experiència en projectes d’analítica web/app i intel·ligència de negoci (BI) en empreses de diverses grandàries, algunes de l’IBEX 35, relacionades al sector del eCommerce, energia, farmacèutic, bancari, automotriu i mitjans de comunicació, entre altres

Inscriu-t'hiInscriu-t'hi

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu