Skip to main content

Jornada presencial: Finances descentralitzades (DeFi): què són i quines són les oportunitats empresarials que ofereixen

17 de juny de 2022 a les 12:00h
Duració: 2 hores i 30 minuts

Jornada presencial: Finances descentralitzades (DeFi): què són i quines són les oportunitats empresarials que ofereixen

Davant de les informacions relacionades amb tot allò relacionat amb les criptomonedes, els tokens, la web3 i les Finances descentralitzades (DeFi), i amb la intenció perspectiva d’avançar en la digitalització, també en les finances de les empreses, és clau rebre informació d’actors de l’ecosistema que aportin criteri i perspectiva.

Dia: 17 de juny de 2022
Hora: 12:00 h
Modalitat: Presencial (Cambra de Terrassa)
Duració: 2 hores i 30 minuts

Objectiu:

Apropar les finances descentralitzades i les seves possibilitats des d’una perspectiva pràctica i rigorosa als empresaris, directius i persones que vulguin conèixer una mica més el seu potencial innovador.

Agenda de l’esdeveniment:

Primera part

Cinc ponències de 20 minuts amb temes clau DeFi, relacionats amb les possibilitats que ofereixen en aspectes d’inversió i la gestió financera, adreçades a divulgar els conceptes bàsics i a donar un marc conceptual per persones que encara no han entrat en profunditat i volen conèixer més:

Finançament DeFi per a empreses
Oleguer Brustenga
Fundador nashnash.io, administrador i DeFi manager a Fuel Energy

Fundador de la societat nashnash.io, on desenvolupa solucions financeres DeFi aplicades a empreses. A més, també és administrador i DeFi manager de Fuel Energy Force SL.

Com escollir correctament les teves inversions en DeFi 
Albert Salvany
Director de trading a BITBCN i consultor estratègic de Belobaba CryptoFund

Consultor tecnològic de Blockchain altament especialitzat en Fintech i sector financer. Expert en Open Banking i trader en mercats financers i criptomercats.

NFTs, tot allò que et cal saber
Xavier Molina
Manager d’Iberia a FTX

Pioner a l’adopció del Bitcoin el 2012 i creador del canal de YouTube sobre Criptomones McleroTV. Ha col·laborat amb Cointelegraph i ha dirigit el Marketing d’Iberia a Binance.

La inversió en criptomonedes amb sentit comú, per a empreses
Eduardo Forte
CEO de Commonsense Finance

Cofundador i CEO de CommonSense Finance i membre del consell de Rosebud Ventures. Ha estat invertint en mercats tradicionals en els darrers deu anys, comprant el seu primer Bitcoin el 2014.

Exemples i oportunitats entorn dels actius digitals
Àlex Duran
Inversor privat web3 i actius digitals

Compta amb una àmplia experiència en estratègia i inversió en web3 i actius digitals. Especialitzat en la recerca i anàlisi de nous models de negoci en aquest entorn.

Segona part

  • Espai de debat i preguntes. Els mateixos participants respondran a qüestions generals o directament relacionades amb la seva exposició o projecte, si és el cas. Es farà una moderació adreçada a conèixer els aspectes DeFi generals de l’ecosistema, projectes, dubtes de les ponències i altres qüestions que els participants puguin considerar rellevants.
  • Participació i preguntes del públic

Modera:

Natàlia Cugueró-Escofet, PhD
Professora de la UOC – fundadora Getapartner

logos Acelera Pyme
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu