Skip to main content

Accions de venta online i GA4

13 d’abril de 2023
De 10 a 12:00 hores
Online

WEBINAR GRATUÏT

Accions de venta online i GA4

En aquesta sessió  veurem quines opcions tenim i com fer un bon ús de les xarxes disponibles així com del cercadors per tal de fer visible el nostre negoci. Inclou un taller pràctic de GA4.

Dia: 13 d’abril de 2023
Hora:
De 10 a 12:00 hores
Modalitat: Online

Continguts:

  • Què és màrqueting digital?
  •  Eines per a cercadors
  • Eines per a xarxes socials
  • Eines de contacte directe
  • Eines de contingut
  • Taller pràctic de GA4

Ponent: 

Pat Carrasco és experta a accelerar processos mitjançant màrqueting de nova ona.

És la capitana de Les Cosmonautas, estudi de màrqueting especialitzat en eines digitals perquè projectes talentosos i aventurers arribin als seus objectius. A més som Facebook Màrqueting Partners. A més és professora en diverses universitats com o la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya o la Universitat Internacional de Catalunya. Pat Carrasco és experta en màrqueting en línia estratègic, a més de Facebook Màrqueting Partner, treballa en l’acceleració de processos de marketin g mitjançant eines de pagament com Facebook Ads o Google Ads dins d’estratègies de creixement i venda.

Amb més de 10 anys d’experiència en aquest sector dirigeix la seva pròpia agència de màrqueting, Les Cosmonautas. A més és professora de màrqueting digital en la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona entre altres.

Inscriu-t'hi
Logos programa Acelera Pyme
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833