Skip to main content

Factura electrònica

La digitalització és una realitat que ens afecta a tots i totes, ja sigui des dels diferents àmbits laborals com professionals i, la forma en què es gestionen les factures no queda absenta d’aquesta era digital.

Sabies que gràcies a la nova legislació, la factura electrònica es veu impulsada i les empreses hauran d’assumir el repte sense perdre de vista ajudes com el Kit Digital que contempla la subvenció de solucions de factura electrònica?

 

Des de Acelera Pime, et facilitem un document on podràs trobar…

Funcions, formats i elements

Les funcions de qualsevol mena de factura han de garantir que sigui llegible, que la firma del document sigui autèntica i que el contingut sigui íntegra; per tant, que no hagi estat alterada.

Beneficis

La factura electrònica aporta beneficis concrets que contribueixen a la digitalització del document legal

Procés d'implantació

En el procés d’implantació digital de comptes a pagar i a cobrar amb l’ús de la factura electrònica és necessari digitalitzar l’empresa i adaptar-la per a poder complir amb la normativa de facturació.

Passos a seguir

Hi ha diversos programes per emetre factures electròniques que les elaboren de forma automàtica en funció dels paràmetres que hagi establert cada persona física o jurídica.

Models de facturació

Consta de Postauditoria, Interoperabilitat, Facturació centralitzada, Clearance

Llei "Crea y Crece"

Una llei per facilitar la creació d’empreses, reduir obstacles reguladors, lluitar contra la morositat i impulsar-ne el creixement i l’expansió

Descarrega't la guia!

  Nom (*)

  Cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon de contacte (*)

  Càrrec (*)

  Empresa (*)

  NIF Empresa (*)

  Codi postal (*)

  Vols que l'Oficina Acelera Pyme t'ajudi en la factura electrònica? (*) No

  Units per promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat. Aquest projecte està cofinançat per Red.es i el Fons Europeu de Desenvolupament  Regional.

  Close Menu