Skip to main content

DOMINANT ELS MARKETPLACES DIGITALS:
ESTRATÈGIES GUANYADORES PER AMPLIFICAR LA TEVA PRESÈNCIA ONLINE I VENDES

28 de maig de 2024
a les 10:00 h.
Online

WEBINAR GRATUÏT

DOMINANT ELS MARKETPLACES DIGITALS:

ESTRATÈGIES GUANYADORES PER AMPLIFICAR LA TEVA PRESÈNCIA ONLINE I VENDES

APROFITA EL KIT DIGITAL PER EXPANDIR EL TEU NEGOCI

28 de maig de 2024

De 10:00 a 12:00 h

Online

T’imagines tenir el poder d’amplificar la teva presència online i augmentar les teves vendes de manera exponencial? Això és precisament el que t’espera en aquesta sessió sobre oportunitats digitals per a la venda directa en marketplaces, on aprendràs conceptes bàsics i estratègies clau per destacar en aquest món digital tan competitiu.

El nostre objectiu és clar: capacitar-te perquè no només entenguis, sinó que també aprofitis al màxim les oportunitats de venda a nivell internacional.

Durant la nostra ponència, analitzaràs les fortaleses i les debilitats de les plataformes d’internacionalització i, obtindràs una visió completa i objectiva perquè prenguis decisions informades i estratègiques per a la teva marca o negoci.

Continguts:

  • La ponència començarà amb una introducció als marketplaces per a marques i fabricants, on descobriràs el potencial d’aquests canals de venda.
  • Seguidament, et submergiràs en el fascinant món de les Marques Natives Digitals (DNVB) per conèixer si aquest model és el més adequat per a tu.
  • Continuarem amb una exploració dels diferents canals d’internacionalització de productes, on aprendràs sobre les diverses estratègies per expandir el teu negoci a nivell global i arribar a nous mercats amb èxit.
  • Finalment, abordaràs la identificació d’oportunitats a través de les dades, destacant com dominant aquesta habilitat podràs identificar oportunitats de venda, optimitzar estratègies i maximitzar resultats.

Prepara’t per a una experiència educativa única i no perdis l’oportunitat  d’aprofitar el Kit Digital per expandir el teu negoci.

T’esperem a la nostra ponència formativa, on el coneixement es converteix en poder i les oportunitats es transformen en èxits. 

Close Menu