Skip to main content

Descobreix el futur del màrqueting amb intel·ligència artificial

18 de juny de 2024
a les 10:00 h.
Presencial

WEBINAR GRATUÏT

DESCOBREIX EL FUTUR DEL MÀRQUETING AMB INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL MÉS ENLLÀ DEL CHATGPT

MAXIMITZA ELS AVANTATGES DEL KIT DIGITAL

18 de juny de 2024

De 10:00 a 12:00 h

PRESENCIAL

Descobreix com la simbiosi revolucionària entre el Màrqueting i la Intel·ligència Artificial està redefinint les estratègies de màrqueting actuals.

Imagina predir tendències de consum amb xarxes neuronals o automatitzar la creació de contingut per a segments específics de clients. En aquesta ponència presencial, coneixeràs i comprendràs com les tecnologies basades en Intel·ligència Artificial estan transformant el panorama del màrqueting, des de l’anàlisi de dades fins a la personalització de les estratègies promocionals.

T’immergiràs en casos d’estudi reals i participaràs en debats sobre ètica i privacitat en l’ús de les dades personals.

Continguts:

 • Introducció a la IA en el Màrqueting.
  Fonaments, evolució, tendències actuals, impacte i potencial en el mercat actual.
 • Plataformes d’IA per al Màrqueting Digital.
  Funcionalitats, avantatges, aplicacions pràctiques en estratègies i gestió publicitària digital.
 • Casos pràctics i aplicacions d’IA en Màrqueting.
  Anàlisi de resultats i presentació de diversos casos reals d’implementacions d’IA, oportunitats i les lliçons apreses de les experiències prèvies, amb l’objectiu de proporcionar-vos una comprensió pràctica i tangible de com la IA pot ser integrada amb èxit a les empreses.
 • Debat i reflexió sobre ètica i privacitat en el context de la IA aplicada al Màrqueting.
  Espai de diàleg i intercanvi d’opinions sobre els reptes ètics i les implicacions en matèria de privacitat que sorgeixen de l’ús de la IA en estratègies de màrqueting.

No et perdis aquesta oportunitat única de connectar amb els límits de la innovació.

Ponent:


Martin Longobucco,
Co-Founder at CD4IoT. Director of La Salle Program of Artificial Intelligence in Businesses, AI, IoT and Big Data Expert. University Teacher. AI & Metaverse evangelist.

Amb una àmplia experiència en planificació empresarial, comerç electrònic, emprenedoria i estratègia empresarial, Martin té una trajectòria provada que serà fonamental per comprendre els secrets de l’èxit en la indústria. La seva experiència serà valuosa per explorar aspectes clau en la direcció estratègica dels negocis.

Apunta’t avui mateix i uneix-te a nosaltres en aquest viatge cap al futur del màrqueting impulsat per la Intel·ligència Artificial.

Close Menu