Skip to main content

Blinda la

teva empresa

a internet

Els temps canvien i les empreses també. Des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Comerç de Terrassa t’oferim l’oportunitat d’adaptar el teu negoci i treure el màxim profit als teus punts forts en el món digital.

Programa una consulta gratuïta

Transformació

digital

personalitzada

per a PIMES i autònoms

L’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Comerç de Terrassa et dóna el suport que necessites per a la transformació digital de la teva empresa. T’assessorem des de dins creant una estratègia de digitalització totalment personalitzada i de forma gratuïta donant molta importància al teu nivell de productivitat i competitivitat. Estem al servei per a tot tipus de PIMES i ens adaptem a cadascuna optimitzant processos productius, incrementant la presència a l’entorn digital i assessorant en termes de mercat.

Protegeix

les teves dades

Navega i comunica't

amb seguretat

Amb l’ús cada cop més generalitzat d’internet i les comunicacions digitals al món empresarial, els riscos i amenaces envers les nostres dades no es poden ignorar. Fins i tot a nivell legal, ja que la legislació obliga les empreses fer un ús segur de les dades que emmagatzemen dels seus usuaris i clients.

Adapta la teva empresa i no deixis de banda la seguretat digital. La teva tranquil·litat i la teva rendibilitat ho agrairan.

Comunicacions segures
Ciberseguretat
Oficines virtuals
Intel·ligència empresarial i analítica

Presentem el

Kit Digital

El Kit Digital és un programa finançat amb els fons ‘Next Generation UE’ amb l’objectiu fonamental de subvencionar i impulsar la digitalització de les pimes i els autònoms. El termini per sol·licitar l’ajuda de Kit Digital està obert fins al 31 de desembre de 2024.

Confia en nosaltres, t’assessorarem en tot el procés de digitalització:

Gestió de processos

Factura
electrònica

Gestió de
clients

Ciberseguretat

Gestió de
xarxes socials

Comunicacions
segures

Comerç electrònic

Serveis i eines
d’oficines virtuals

Presència avançada
a internet

Marketplace

Lloc web i presència
a internet

Intel·ligència
empresarial i analítica

Close Menu