Skip to main content

Com protegir-se dels ciberatacs i assegurar la continuïtat del negoci

14 d'octubre de 2022
de 9:30 a 11:30 h.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Com protegir-se dels ciberatacs i assegurar la continuïtat del negoci

Jornada organitzada per ACCID en col·laboració amb l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Terrassa per aprendre a protegir-se d’un ciberatac.

   

Un clic i pot ocórrer en qualsevol moment!

En aquest webinar descobrirem quins són els punts d’entrada dels ciberdelinqüents en les empreses, per què també som un objectiu malgrat ser una petita o mitjana empresa i què podem fer per a protegir-nos davant un negoci fosc que no deixa de créixer. La ciberdelinqüència obté uns beneficis extraordinaris segrestant i robant les dades d’altres empreses que any rere any es va multiplicant sense fre.

Dia: 14 d’octubre de 2022
Horari: de 9:30 a 11:30 h.
Modalitat: Online

Objectiu:

Assegurar la continuïtat del negoci sense interrupcions i protegir les dades dels nostres clients és molt important. La informació és la dada més valuosa de qualsevol organització i ha de protegir-se adequadament. Fins i tot en el núvol!

Agenda de l’esdeveniment:

9:30 h. Benvinguda càrrec d’ACCID
9:40 h. Xerrada ciberseguretat – Ponent: Ruben Castelló
10:30 h. Presentació Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Terrassa
11:00 h. Torn obert de preguntes

Ponents:

Ruben Castello

Ruben Castello

Ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents empreses del sector IT assolint nous reptes tecnològics. Gràcies a aquesta trajectòria, ha pogut veure, gestionar i administrar una gran varietat de sistemes i solucions a diferents organitzacions que l’han ajudat a adquirir uns coneixements profunds de la tecnologia a l’entorn corporatiu. Actualment, lidera un projecte propi de ciberseguretat i es troba especialitzat en la consultoria de seguretat informàtica, tractant d’ajudar a les empreses a millorar les seves defenses i evitar que siguin víctimes d’un ciberatac.

Logos programa Acelera Pyme
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu