Skip to main content

Com construir una estratègia de CRM utilitzant el Costumer Journey

Part 1: 13 de setembre de 2023
Part 2: 15 de setembre de 2023

Online i presencial

WEBINAR GRATUÏT

Com construir una estratègia de CRM utilitzant el Costumer Journey

Aquesta ponència, és una oportunitat única per aprendre com construir una estratègia de CRM que et permeti connectar de manera profunda amb els teus clients i guiar-los en un viatge excepcional cap a la fidelització i l’èxit empresarial. Amb el nostre seminari web en dues parts, tindràs l’oportunitat d’explorar a fons com el Customer Journey pot revolucionar la teva estratègia de CRM i conduir-te cap a resultats espectaculars.

La primera part d’aquesta experiència emocionant serà en format online, permetent-te participar des del confort de la teva pròpia ubicació, amb totes les eines i recursos necessaris al teu abast. L’exploració inicial del Customer Journey et donarà una comprensió profunda de com els clients interactuen amb la teva marca, i com aquest coneixement pot ser utilitzat per dissenyar un embut de vendes (TOFU-MOFU-BOFU) que funcioni de manera eficaç.

Després, la segona part d’aquesta jornada de descobriment tindrà lloc presencialment a les instal·lacions de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Serà una oportunitat única per connectar amb altres professionals i experts en el camp del CRM, compartir experiències i obtenir una visió més detallada sobre com aplicar de manera pràctica el Customer Journey a la teva estratègia de CRM.

No et perdis aquesta oportunitat per enriquir la teva comprensió de CRM i desenvolupar habilitats essencials per a l’èxit empresarial. Apunta les dates: la primera part el 13 de setembre de 2023 en modalitat online i la segona part el 15 de setembre de 2023 presencialment a les instal·lacions de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa.

Dia: Part 1: 13 de setembre de 2023 –  Part 2: 15 de setembre de 2023

Modalitat: de 10:30 a 12:30 hores

Modalitat: Online i presencial

Continguts:

  • Definició de Customer Journey
  •  Definició TOFU-MOFU-BOFU
  • CRM: eines i opcions
  • Integració i disseny d’estratègia costumer centric
  • Conclusions

Part 1:

Dia: 13 de setembre de 2023
Horari: de 10:30 a 12:30h
Modalitat: Online

Inscriu-t'hi

Part 2:

Dia: 15 de setembre de 2023
Horari: de 10:30 a 12:30h
Modalitat: Presencial

Inscriu-t'hi

Ponent:

Maria Jose Garcia-Miranda –  La comunicació digital és la meva passió. Amb entusiasme i Il·lusió acompanyo les persones en el procés de formació al món de les xarxes socials i les eines digitals.
Especialista en el disseny i creació d’estratègies de negoci a escala nacional i internacional des de fa 20 anys. He estat emprenedora, creadora d’esdeveniments, directora de màrqueting i vendes en agències digitals i editorials líders. Actualment, em dedico a la consultoria i la formació.

La formació és el meu projecte vocacional que em permet desenvolupar experiència i coneixements per col·laborar en l’objectiu d’acompanyar persones en l’adquisició.

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu