Skip to main content

Analítica digital

17 d'octubre de 2023
De 10:00 a 12:00 hores
Online

WEBINAR GRATUÏT

Analítica digital

En aquesta apassionant ponència sobre l’ús de Google Analytics 4 per a la millora de l’eficàcia del vostre lloc web i l’increment de la captació de nous clients.

Dia: 17 d’octubre de 2023
Horari: de 10:00 a 12:00 hores
Modalitat: Online

Continguts:

  • Introducció i Conceptes Essencials de l’Analítica Digital. Començarem amb una introducció a l’analítica digital, proporcionant una base sòlida per a la comprensió de les eines i les estratègies que utilitzarem.
  • Introducció a Google Analytics 4 (GA4). A continuació, ens submergirem en el món de Google Analytics 4, una eina poderosa per a l’anàlisi de dades i la presa de decisions informades.
  • Pla de Mesura Personalitzat amb GA4. Aprendrem a crear un pla de mesura adaptat a les vostres necessitats, abordant la mesura d’interaccions, la conversió d’usuaris, el seguiment de campanyes i la integració amb altres productes de Google, entre altres aspectes crucials.
  • Casos Pràctics amb GA4. Mitjançant exemples pràctics, veurem com aplicar els conceptes i les eines que hem après per a la millora del vostre lloc web i la captació de clients.
  • Preguntes i Respostes. Finalment, tindrem temps per a resoldre qualsevol dubte o pregunta que tingueu sobre l’ús de Google Analytics 4 i com aplicar-lo al vostre negoci.

Ponent: 

Iván Manuel de León  – Consultor y profesor de analítica digital con experiencia en proyectos de analítica web/app e inteligencia de negocio (BI) en empresas de diversos tamaños, algunas del IBEX 35, relacionadas al sector del eCommerce, energía, farmacéutico, bancario, automotriz y medios de comunicación, entre otros.

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833