Skip to main content

El jurat dels Premis Cambra es reunirà el proper dilluns 23 de maig 16 de maig

36 EMPRESES HAN PRESENTAT CANDIDATURA PER OPTAR ALS PREMIS CAMBRA 2022

El jurat dels Premis Cambra 2022 decidirà dilluns les 3 empreses que guanyaran el Premi Cambra, una per a cada categoria oberta a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació

Terrassa, 20 de maig de 2022. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha rebut un total de 36 candidatures que opten al Premi Cambra 2022 en una de les tres categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació. Des que va esclatar la pandèmia, l’any 2020, és el primer cop que la Cambra de Terrassa ha tornat a obrir la possibilitat a les empreses de la demarcació de presentar candidatura als Premis Cambra.

Els Premis Cambra, amb el seu origen l’any 1977, són uns guardons consolidats en el teixit socioeconòmic de Catalunya i volen reconèixer les bones pràctiques per part de les empreses amb seu i/o activitat a la demarcació de la Cambra de Terrassa. Els Premis Cambra situen la Cambra de Terrassa com una institució econòmica amb clara vocació de lideratge institucional que reconeix la tasca de les empreses a les quals representa i serveix.

Un jurat multidisciplinari valora les candidatures i decideix les tres empreses guanyadores, una per a cada categoria: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació

El proper dilluns 23 de maig al matí, el Jurat dels Premis Cambra es reunirà per valorar les candidatures i decidir les tres empreses guanyadores, una per cadascuna de les categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació. La Cambra de Terrassa publicarà les empreses guanyadores el dimarts 24 de maig, per mitjà d’una nota de premsa.

El jurat dels Premis Cambra està format per les següents personalitats de l’administració, el món empresarial, empreses guardonades en edicions anteriors dels Premis Cambra i mitjans de comunicació:

President del Jurat dels Premis Cambra 2022:

  • Santiago Sabatés i Mas, vicepresident primer de la Cambra de Terrassa

Vocals del Jurat dels Premis Cambra 2022:

  • Dídac Solà i Sánchez, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.
  • Jordi Aguasca i Marsà, director de Transformació Tecnològica i Disrupció d’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya).
  • Pepe García Balagué, director general de Folgarolas Tèxtil SA, empresa que va obtenir el Premi Cambra 2019 a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament.
  • Pere Masachs, membre del Ple i de la Comissió dels Premis Cambra de la Cambra de Terrassa.
  • Albert Closas, director del programa “Valor Afegit” de TV3.

Secretària del Jurat dels Premis Cambra 2022: Susanna Patiño, secretària general de la Cambra de Terrassa

 

Descarregar la notícia

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu